Sziasztok!

Hát… Újra itt! Sokat gondolkodtam, hogy mit kezdjek magammal a szezont illetően! Sokat vacilláltam azon, hogy menjek-e vagy maradjak! Nem azért, mert rossz sorsom lenne itt a csapatnál, hanem mert ki szerettem volna magam próbálni máshol is! Aztán ahogy egyre többet töprengtem a dolgokon, rájöttem.. számomra elképzelhetetlen, hogy Magyarországon másik csapatban játsszak! Kaptam számos külföldi ajánlatot is, ami természetesen nagyon jól esett és ami ismételt fejtörést okozott!

A nyaram nem alakult túl jól,… egy álmom tört össze azáltal, hogy nem lehettem ott az olimpián! A sok munka, idő, mind kárba veszett… Legalábbis így éreztem… Visszakanyarodva a döntésemhez… Természetesen az is közre játszott, hogy szeretek itt játszani… Jó a csajokkal együtt lenni.. Szeretem őket! Tehát a döntés az lett, mint tudjátok, hogy nekivágtam a 8. évemnek is újvárosi színekben! :)… Ja… És most már a parton is… Tudtam, hogy ha maradok, akkor kell valami új, ami felpezsdít… Így elkezdtem edzősködni! Egyenlőre nagyon élvezem, bár bevallom őszintén, hogy az edzések mellett nagyon fárasztó! De! Amikor belépek a medencetérbe és 4 gyerek a nyakamba ugrik… az leírhatatlan érzés!

Ma lesz az első közös mérkőzésünk! Nagy izgalommal várom már és remélem, hogy sok-sok pozitív élménnyel gazdagodnak a gyerekek! Egy biztos! Én már most nagyon büszke vagyok az összes kis picikémre!