A szombati Euroliga negyeddöntőjén 12:9-re nyert a spanyol Sabadell csapata. A meccs elején nagyon magabiztos játékkal estünk nekik, így az első negyedben a világ legjobb csapata ellen 4:1-re vezettünk. A második negyedben sem volt baj, hiszen a nagy szünet előtt vezettünk, 4:3-ra. A probléma a 3.negyedben volt, szinte minden támadásból gólt kaptunk, elől ugyan lőttünk 4 gólt, de a védekezésünk szétcsúszott. Mihók Attila ekkor kapta piros lapját. Nagyon jó volt, hogy a csapat ezután sem omlott össze, hanem mindent bele adott az utolsó negyedre és méltó ellenfele volt ennek a Sabadellnek.
Ilyen közönség nagyon régen volt már a dunaújvárosi uszodában. Igazi ünnepnap volt! Úgy is érkezett ide a meccsre mindenki,hogy ünneplőbe öltöztette a lelkét és együtt örültek,bosszankodtak velünk! Nagyon hálásak vagyunk a szurkolóknak! Voltak olyanok, akik több száz kilométert utaztak azért, hogy láthassanak minket. Ez hihetetlen erőket képes mozgósítani! Igyekeztünk a tudásunk legjavát adni és az összes erőkkel, azon lenni,hogy nekik is boldogságot szerezzünk! Sokan írtak nekünk, amit nagyon köszönünk! A következő párharc március 11-én lesz Sabadellben! Ott legalább 3 góllal kell nyernünk, hogy büntetőkre kerüljön a sor. Ha 4 góllal nyerünk, akkor viszont mi jutunk tovább. Ez egy igazán szép feladat, de az ilyenekért érdemes csinálni. A lehetetlen helyzetekért, amiből képesek vagyunk valóságot varázsolni. Szóval egy biztos, nem feltartott kezekkel utazunk majd Sabadellbe. Nem titok,hogy szeretnénk szurkolói buszt indítani majd Spanyolországba, de ez egyelőre még gyerek cipőben! Ha indul busz,azt mindenképpen időben fogjuk híresztelni a honlapon.


Euroliga – negyeddöntő, 1. forduló

Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics 9– 12 CN Sabadell (ESP) (4–1, 0–2 , 4–8, 1–1)
Góllövők: Garda 3, Gurisatti 2, Somhegyi 1, Vályi V. 1, Mchunu 1, Szilágyi 1, ill. Neushul 2, Ortiz 2, Domenech 2, C. Espar 2, Tabani 1, Leiton 1, Garcia 1, Forca 1.