Tegnap este rendhagyó időpontban 20:30-kor játszottunk a BVSC ellen. Elég késői időpont volt a számunkra. Azonban 12-14-re nyertünk, ami önmagában nagyon jó. Sajnos a játék képének nem igazán örültünk,hiszen ennél sokkal jobban tudunk játszani. Álmosan kezdtünk, bár az eredményen nem látszott (szerencsére),mégsem az a tüzes banda voltunk,mint mindig. Azért minden esetre örültünk a győzelemnek,hiszen ha a Magyar Kupára gondolok előre aláírtuk volna ezt az eredményt. Azóta viszont sokat fejlődtünk és a döntőbe jutásért majd a BVSC ellen játszunk majd,így nem volt mindegy a tegnapi meccs. A továbbiakban ennek a meccsnek nagy jelentősége lehet.

BVSC-Zugló-Diapolo–Dunaújváros 12–14 (3–2, 3–4, 2–4, 4–4)

Gólszerzők: Kisteleki D. 5, Leimeter 2, Gyöngyössy 1, Kele 1, Farkas K. 1, Takács O. 1, Máté 1, ill. Menczinger 6, Gurisatti 4, Garda 2, Vályi V. 1, Horváth B. 1

Ziegler Dia: Az elmúlt pár hét elég megterhelő volt a csapat számára a meccsek sokasága miatt. Ennek ellenére elég jól vettük az akadályokat. A tegnapi napon egy kicsit ki is jött rajtunk a fáradtság, de még így is nyerni tudtunk. Most mindenkinek többet kell foglalkoznia a regenerálódásával. Úgy gondolom,hogy ha mindenkinek sikerül fejben túllendülni ezen az állapoton, akkor nem lesz gond kint Sabadelben.Ez elég nehéz feladat,mert saját magadat kell „legyőznöd” ,de innentől már nincs pihenésre idő. Most jön azaz időszak, amiért olyan sokat dolgoztunk, hogy megmutassuk mi is felnőttünk a feladathoz. Kiss Alexandra: Sok meccsen vagyunk túl az elmúlt időszakban. A tegnapi meccsen ez ki is jött,emiatt fáradtkásan indult a BVSC elleni bajnoki meccsünk. Így az első két negyed után 6-6-os döntetlennel fordulhattunk. A második félidőben viszont fordult a kocka és így sok mindent sikerült véghez vinni. A végén mi örülhettünk, 14-12-es győzelemmel zártuk a napot.