Péntek délután rendezték meg a már-már hagyománynak mondható DFVE farsangot a kis vízilabdázóinknak. Ezen a napon 4 különböző korosztály vett részt. A program tánc és kvíz verseny volt,amit a Csillámpónik nyertek. Külön díjat vehetett át a beöltözős versenyért Láng Fanni, Fábián Attila,Horváth Sára és Bianka.

Garda Krisztina ( Grida ): Nagyon jó hangulatban telt a pénteki nap. Sokan nagyon ötletes és kreatív jelmezt találtak ki maguknak. Külön szeretném kiemelni,hogy az edzők is jelmezben voltak például Menczinger Kata Miki egérnek öltözött és Mihók-Brávik Henrietta pedig Jokernek. Nagyon vicces látvány volt! Örülök,hogy az uszodán kívüli programokat is élvezik a gyerek,hiszen a jó közösség talán a legfontosabb.

Kardos Laura: Az egészben a legjobban a kvíz versenyt élveztem és mivel mi nyertük meg, ezért a sport szelet is a miénk lett. Mint mindenkinek nekem is Lang Fanni kapus jelmeze tetszett a legjobban az edzők közül pedig Uitz Csabié.
,Aki Barcelonás mezben és DFVE-s sálba a fején piros-fehér-zöld parókában volt. Tekintettel a hétvégi spanyol Euroliga meccsre!

A DFVE farsang nyertese: