Tegnap 15:8-ra nyertünk a bronzmérkőzés első meccsén a Szeged ellen. Magabiztosan játszottunk és végig vezettünk a mérkőzésen. A  visszavágó mérkőzés majd április 22-én lesz.

Nagyon örültünk, hogy sikerült ilyen magabiztos győzelmet aratnunk. Nem látszott rajtunk a BVSC meccs nyomai, úgy gondolom kihevertük. A tegnapi meccsen jól játszottunk lendületesen voltunk, a forjainkat azonban jobban kell majd kihasználnunk hétvégén az UVSE ellen. Természetesen elégedettek vagyunk a mai meccs eredményével, hiszen mindenkinek nagy álma volt a döntő és nem igazán mi voltunk a boldogabbik fél, ebben a párharcban. Így alakult és mostmár a bronz érmet akarjuk. Nagyon! Kár keseregni! Előttünk van még egy Len kupa négyes döntő, ahol bebizonyíthatjuk mekkora tartása van a csapatunknak. Csütörtökön reggel már Pesten edzünk és pénteken megkezdjük a nemzetközi Len kupát az UVSE ellen.

Visszatérve a tegnapi meccsre… Köszönjük, hogy annak ellenére, hogy hétfőn volt a meccs ennyien kilátogattatok és szurkoltatok nekünk. Fantasztikus érzés, amikor meccs után jönnek oda hozzánk a gyerekek fotózkodni, puszilgatnak minket. Amikor egy gól után a közönség a nevedet üvölti, akkor érzed, hogy jó helyen vagy! 🙂