Múlt hétvégén rendezte a Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület a Húsvéti Vízilabda tornáját, ami remek alkalom volt a gyerekek számára a gyakorlásra. A torna a 2006-os születésű és annál fiatalabb dunaújvárosi gyermekeknek biztosított lehetőséget, hogy összemérjék tudásukat az Eger, a Székesfehérvár és a Belgrád (szerb) csapataival.
A tornát a Belgrád csapata nyerte meg, második helyen az Eger végzett, a hazai csapat a harmadik helyet szerezte meg és a Székesfehérvár zárt a kvartett negyedik helyén. A legjobb játékos Jónás Ádám (Dújv.) volt, legjobb kapus Maráczi Zsolt (Szfvár.), gólkirály Lugosi Csongor (Eger). Nagy örömünkre sok szülő látogatott ki a rendezvényre, emelve ezzel is a torna színvonalát. Lelkes szurkolásukkal pedig buzdították mind a hazai csapat játékosait, mind az ellenfeleket. Egyszóval a hangulatra nem lehetett panasz! Ezen csapatok mellett, ellátogatott hozzánk az egri klub 2007/2008-as korosztályos csapata is, akikkel a dunaújvárosi hasonló születésű Baby csapatunk 4 mérkőzésen mérte össze erejét és vette az akadályt hibátlan mérleggel! A mi Baby csapatunknak kiemelten fontosak voltak ezek a mérkőzések, hiszen a dunántúli bajnokságban kevesebb lehetőség adódik meccsek játszására, a lebonyolítási rendszer és a csapatok alacsonyabb számából kifolyólag. Külön örültünk, hogy olyan egyesület csapatával mérhettük össze a tudásunkat, akikkel a bajnokságban egyébként nem találkoznánk. A gyerekeknek nagy élményt jelentett a pár nap alatti több mérkőzés lejátszása főleg hazai környezetben. A szülőknek is sokat jelentett, hogy láthatták gyermeküket mérkőzés közben, szurkolhattak nekik és külön kiemelték, hogy észrevehető a fejlődés a gyerekek játéktudásán! Egyben biztosítottak arról, hogy továbbra is a bizalmukat élvezzük és szeretnék gyermekeiket a jövőben is a mi egyesületünkbe járatni. –  Mondta Ábrahámovics Gábor, edző. 
 
Mihók-Brávik Henit a Baby csapatunknak edzőjét is megkérdeztük a hétvégéről: 
A hétvégén három meccset játszottunk az Eger Baby  „B” csapatával. Ebből mindhármat megnyertük, amire nagyon büszke vagyok. A meccsünk végeredményei 10:9, 11:4, 19:8 arányú győzelmek voltak. A csoportunkból minden gyerkőc lehetőséget kapott, azok is akik csak néhány hónapja járnak hozzánk. Nagyon jó hangulatban telt ez a két nap. Sok ilyen tornára lenne szüksége a gyerekeknek. A legeredményesebb játekos Gyulai Gergő lett a tornán ebben a korosztályban.