Csapatunk egyik edzőjét Varga Balázst kérdeztük erről az évéről. Balázs nem csak a nagy csapat „Mindenese”, hanem bizony a kisebb korosztályoknál is szüntelenül dolgozik. Balázs még egy pár éve a fiú csapatunk kapusa volt, azonban idén már edzőként állt helyt.

Balázs:

„Nagyon nagy öröm számomra látni, hogy egy év alatt mennyit fejlődtek a gyerekek. Mind vízilabda tudás, mint személyiségben sokat fejlődtek és változtak. Külön köszönöm nekik a vidáman eltöltött perceket. Jól éreztem magamat velük. Az évzáron kifejezetten nagy öröm volt, hogy egykori válogatott sztárok ellen védhettem. Nagyon nagy élmény volt a felnőtt csapat mellett ez az év is!”

Balázshoz egész évben a felnőtt csapat bátran fordulhatott, hiszen tudtuk, amit kérünk az el lesz intézve. Ha meccs előtt zene kellett, vagy hiányzott a felszerelés, ő egyből segített.  Nagyon megtudta könnyíteni a mindennapjainkat. Emellett ő volt még a videósunk is. Szóval, tényleg univerzális vagy Bazsi! Reméljük jövőre is a nagy csapat tagja leszel és nem „rabolnak” el a kisebbek.

Köszönjük az egész éves munkádat! 🙂