A DFVE felnőtt női csapata nemrég indult el az első idei felkészülési tornájára, Szentesre. A lányok az elmúlt hetekben nagyon komoly edzésmunkát végeztek és végre a sok úszás, lábtempó és kondi után jöhet egy kis vízilabda.

A felnőtt csapattal most először tart a 2002-es ceglédi születésű Szabó Niki. Rompos Dóra betegsége miatt nem jöhetett a csapattal, így az ő helyére jött most Niki.

-Tegnap Smici ( Schmidt Tamás edző ) bejött hozzám a suliba és órán közölte velem a helyzetet és azt, hogy én megyek a felnőtt csapattal. Majd kiugrottam a börőmből a jó hírtől. Nagyon örültem neki. A szüleimnek amikor elmeséltem, ők is nagyon örültek és büszkék voltak rám. Egyébként nagyon szeretek Smicinél edzeni, nehéz edzéseket tart. Nagyon szeretem a csapatot is, minden edzés előtt táncolunk és éneklünk, persze amikor Smici megérkezik, onnantól kezdve csak az edzésre koncentrálunk.

A képen Szabó Niki szerepel.

Sajben Niki:

-Nagyon várom már, hogy játszunk a tornán abból is az UVSE és a Fradi elleni meccseket. Izgatott vagyok, hogy a felnőtt csapattal lehetek és remélem több lehetőséget is kapok majd, mint eddig. A felkészülés nagyon megterhelő volt, főleg a lábtempos edzések, de a cél érdekében minden kényelmetlenség elviselhető. Ma délelőtt megkezdjük a tornát és majd vasárnap délután érünk haza, fontosnak tartom, hogy az első közös élményünk így csapatként jól sikerüljön. Hajrá DFVE!

Minden meccs után a DFVE TV-n keresztül értékelnek majd a lányok, ami Facebookon és a honlapon is megtekinthető lesz.

A program:

09.22.

11:30 – DUE-Maarsk Grapics – Vojvodina

19:30 – DUE-Maarsk Grapics – UVSE

09.23.

13:00 – DUE-Maarsk Graphics – Ferencváros

18:30 – DUE-Maarsk Graphics – Szentes

09.24.

9:00 – DUE-Maarsk Graphics – Izrael válogatott

Hajrá DFVE! 🙂