Csütörtöktől szombat estig egy tornán vettünk részt, ahol a hazai rendező UVSE mellett még a BVSC és a Szentes csatázott egymás ellen a Margit-szigeten. A hétvégén sajnos Zsuzsi és Szandra nem tudott sérülés miatt velünk játszani, reméljük a szombati első bajnoki meccsünkön már mind a ketten ott lesznek a vízben és erősítenek minket.

A Szentes elleni találkozót 11:7-re nyerte meg a DFVE csapata, a védekezésben, azért volt némi hiányérzetünk. Összeségében egy jó meccset játszottunk, ahol a fiatalok is kaptak egy kevés játéklehetőséget.                                    Gólszerzők: Garda Krisztina 4, Gurisatti Gréta 3, Vályi Vanda 2, Hlengiwe Mchunu ( Slingi ), Horváth Brigi 1

A második napon a BVSC ellen játszottunk, 10:10-és döntetlennel zártuk a mérkőzést. Több probléma is volt, például majdnem az egész második negyedet óra nélkül játszottuk le, ami eléggé nagy nehézséget okozott, mindkét félnek. Horváth Brigi nagyon ügyesen pótolta a hiányzó Francia center lányt és Garda Krisztina góljai is sokat jelentettek. Laura a kapuban jókat védett.
Gólszerzők: Garda Krisztina 3, Szilágyi Dorottya 3, Gurisatti Gréta 2, Horváth Brigi 1, Ziegler Dia 1

A tegnapi napon pedig az UVSE ellen szálltak vízbe lányaink. 9:4-lett a meccs végeredménye. Slingi remek forgatásaival és harcosságával kiérdemelte Mihók Attila vezetőedző dícséretét és Horváth Brigi szintén bizonyította center tudását.
Gólszerzők: Gurisatti Gréta 3, Garda Krisztina 1.
A lányok így a hétvégén a harmadik helyet szerezték meg. A DFVE klub hétvégi gólkirályi címét Garda Krisztina és Gurisatti Gréta 8-8- góllal holtversenyben szerezte meg. ?
Szombaton (10.14.) pedig már következik is az első bajnoki meccs, a Ferencváros ellen. Itthon játszunk majd, amit élőben közvetít majd az M4! 🙂 17:45-kor ne felejtsd el bekapcsolni a TV-t vagy kilátogatni a Fabó Éva Sportuszodába!
Hajrá DFVE! 🙂