A szombati 8:6-os felnőtt csapatunk győzeleme után, a mai napon az utánpótlás korosztályunk 3 győzelmet is aratott. Az ifi, serdülő és a gyerek csapatunk is magabiztos győzelemmel térhetett Szegedről.

Az ifjúsági meccsen 16:2-re nyertek lányaink.

Vályi Fanny edző értékelése:

„A fölényes győzelmet a fegyelmezett védekezésnek köszönhetjük és a Sajben Vikinek, aki a harmadik negyed közepéig 100%-osan védte a kaput. Viki két 5 méterest is fogott! A jó védekezésnek következtében jól mentek a lefordulások és mondhatni „bedaráltuk” a Szegedet. A felnőtt csapatban már helyett szerzett játékosok mellett a felfelé törekvő serdülők is fegyelmezetten, gólratörően játszottak. Jó úton haladnak a csajok, büszke vagyok rájuk!”

A serdülő csapatunk 14:4-es győzelmet arattak.

„A serdülő mérkőzés nagyon hasonlított az ifihez. Szintén fegyelmezett precíz védelem mellett, a támadás is akcióban gazdag volt. Kiemelkedő egyéni teljesítményt mutatott Szabó Niki , aki az ifin 3 gólt és a serdülőn 8 gólt lőtt. Sümegi Nóra, aki 4 gólt lőtt a serdülőn és a gyereken 8-at. Serdülő kapusaink is jól teljesítettek, Hegedüs Eszter a 3 és fél negyed alatt 2 gólt kapott, valamint a 2006-os születésű Uitz Eszter is őrizhette az újvárosiak kapuját! A kis Kardos lányok (Laura és Dominika) csapatunk ikerpárja is helyt álltak, mint a támadásban, mint a védekezésben a náluk jóval idősebb és nagyobb játékosok ellen. A védekezésben Velics Flóra mindkettő meccsen semlegesítette a centereket.”

A gyerek gárdánk pedig 17:7-re győzte le a Szeged csapatát.

„Jonkl Csenge is jól játszott a serdülőn és a gyereken is, az utóbbinál 4 gólt lőtt és rengeteg labdát szerzett. Gyerek meccsen a Kardos lányok is gólt szereztek, Laura kettőt, Dominika egyet. (2006-os születésűek) Zalay Flóra 3 góllal erősítette a csapatot és amint említettem a serdülőknél, Sümegi Nóra 8 gólt szerzett a DFVE csapatának, ami pont 1-gyel több, mint amit az egész Szeged csapata együtt szerzett. Gyerek csapat több, mint a fele 2006-os születésű volt és mindannyian helyt álltak és jól teljesítettek. Gratulálok mindhárom korosztálynak nagyszerűen játszottak! Büszke vagyok mindegyikükre egytől egyig! ? A felnőtt csapatból már ismerhetjük Vályi Vandát és Huszti Vandát, ők a mai napon is vezérei voltak az ifjúsági csapatunknak. Előbbi 5 gólt utóbbi 3 gólt szerzett.”

Gratulálunk a DFVE utánpótlás csapatainak és edzőiknek!

 

?HAJRÁ DFVE!?