1. október 28-29-én kerül megrendezésre a 2017. évi BENU Női Magyar Kupa, melyben összesen 9 csapatot neveztek, 2 csoportban kerültek beosztásra a következők szerint:

A-csoport: BVSC-Zugló-Diapolo, Hungerit Szentes, Szegedi Női Vízilabda Egyesület, ZF-Eger.

B-csoport: FTC, Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics, Racionet Honvéd, UVSE Vízilabda Kft., UVSE Vízilabda Sportegyesület.

 

A mieink 11.30 órai kezdéssel ugranak szombaton először vízbe az UVSE Margitsziget ellen, délután (18.30-kor) a Fradival küzdenek meg és vasárnapra marad a Honvéd és az UVSE Kft. csapatai. A Kupára való felkészülésről Ziegler Dianával beszélgettünk.

 

A csapattal már szeptember közepe óta elkezdünk egy nagyobb terhelésű edzésmunkát, ami vegyítve van különböző speciális fejlesztő gyakorlatokkal. Eleinte nehéz volt ezt az edzés óraszámot “felfogni”, de úgy gondolom, hogy összességében a csapat hozzáállása segített hozzá minket ahhoz, hogy ekkora koncentráltsággal hajtsuk végre a feladatokat. A keddi Olympiacos elleni győzelmünk mindenképpen választ adott arra, hogy jó felé haladunk a felkészülésben. Holnap kezdődik meg a Magyar Kupa, bízom abban, hogy keddi győzelmünk nagy önbizalmat ad a csapatnak, mert szerintem minden adott ahhoz, hogy kihozzuk magunkból a legjobbat. Véleményem szerint az eddig elvégzett munka még jobban összekovácsolt minket, ami nagy erénye lehet a csapatnak a jövőben. Örülök, hogy ebben a csapatban játszhatok, hajrá DFVE, valósítsuk meg idén az álmainkat!

 

 

Részletes program:

B-csoport – 1. forduló

  1. október 28.

10.00 Racionet Honvéd – FTC

11.30 UVSE Margitsziget – Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics

15.30 UVSE Kft. – Racionet Honvéd

18.30 Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics – FTC

20.00 UVSE Kft. – UVSE Margitsziget

 

B-csoport – 2. forduló

  1. október 29.

10.00 FTC – UVSE Margitsziget

11.30 Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics – Racionet Honvéd

15.00 UVSE Kft. – FTC

16.30 UVSE Margitsziget – Racionet Honvéd

18.00 Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics – UVSE Kft.

 

Helyszín: Népliget (1101 Budapest, Vajda Péter utca 48.)