Felnőtt női csapatunk az egész hetet Athénba töltötte, az Olympiacos csapta meghívta egy egész hetes edzőtáborba. Nagy megtiszteltetés volt ez a számunkra, hiszen a világ egyik legjobb klub csapatáról van szó. Jó felkészülés volt ez nekünk a Magyar Kupa és a fontosabb bajnoki meccsek előtt.
Az edzések nagyon kemények és harciasak voltak. Több meccsen is összeverekedtek a lányok egymással, de ez szinte elengedhetetlen egy ilyen hosszú hét alatt. Mindenki szeretne érvényesülni és jó csapattaghoz méltóan, ha az egyik társad bunyoba keveredik, akkor egy másodperc múlva ott van az egész csapat veled és megvéd. Szóval nem egyszer kellett a partról beugrani a másikért. Sok mindent tanultunk ezen a héten, rengeteg tapasztalatot szereztünk, az új védekezésünket próbálgatva, hogy meddig lehet elmenni átijeszteni a támadókra vagy mi az a pont, amikor már nem érdemes. Pontosítgattuk, hogy kinek hol van a legideálisabb helye és szinte minden lehetséges opcióra megbeszéltünk egy megoldást. Örülünk, hogy egy ilyen jó és összeért csapat ellen tudtuk gyakorolni, mint ez a Görög csapat. Az Olympiacos edzője a kanadai női csapatnak is a vezetőedzője, szóval egy tényleg nagyon jó edző irányítja ezt a gárdát. Ezért is volt nagy sikert klubunk számára, hogy egy hivatalos mérkőzésen 13:6 arányban legyőzte őket.


Szerdán a lányoknak volt szerencséjük a Vouliagmeni és a Glyafada csapatát is megnézni egy bajnoki meccsen ( egy csoportban vagyunk velük az Euroligában ) Amit majd december 1-2-3-án rendezünk hazai pályán a Fabó Éva Sportuszodában egyébként még a Francia Lille csapata van még velünk egy csoportban. De ne ugorjunk ennyire előre, hiszen most hétvégén Magyar kupa, azután hétfő-kedden a csapatunk nagy része felnőtt válogatott edzésen vesz majd részt és csütörtökön ismét bajnoki meccs. Szóval a lányoknak van dolguk bőven!

U.i.: Csütörtökön egy kis kikapcsolódás is belefért és a lányok kilátogattak egy Euroliga kosár meccsre, amit az Olympiacos-Moszkva játszott egymás ellen. Szuper élmény volt!


?Hajrá DFVE! ?