2017. november 8-ám 19.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a 2017/2018. évi Női Országos I. Osztályú Bajnokság 6. fordulójában a Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics – Racionet Honvéd mérkőzés.

 

Az együttesünk a héten háromszor is találkozik a Honvéd gárdájával, ebből két alkalommal hazai környezetben. A holnapi mérkőzésről Kiss Alexandrával beszélgettünk:

Hasonló típusú meccset várhatunk holnap is, mint amit hétvégén az UVSE Margitsziget ellen játszottunk. A Honvéddal már volt szerencsénk találkozni a Magyar Kupában, ahol 23-7-es győzelemmel tudtuk zárni a mérkőzést, hasonló meccset várok holnap is. Ugyanúgy fel kell pörögnünk erre a meccsre is, mint az összes többire. A Honvéd kerete jóval gyengébb, de ők is okozhatnak meglepetést, úgy ahogy hétvégén azt az UVSE M. is megtette, nem lehetünk dekoncentráltak.

 

 

 

Hétvégén kerül megrendezésre a négyközé jutásért folyó küzdelem oda-visszavágója a 2017. évi Waterpolo.hu Női Magyar Kupában. A második forduló (visszavágó) vasárnap 17.00 órai kezdettel kerül megrendezésre.