Kardos Krisztináék csapata az UVSE fiú csapatával játszottak az 5. fordulóban szombaton a Szőnyi úti uszodában. A BVLSZ gyerek 2006-os bajnokságban a 2007-es születésű Horváth Alexa 44%-kal védett és Horváth Minka 1,8-pontot gyűjtött össze. Szolek Bori is betalált a meccsen. A mérkőzés végeredménye 10:3 lett az UVSE javára. Gratulálunk a csapatnak, hogy egy ilyen erős csapat ellen is feltudtátok venni a kesztyűt! Hajrá tovább DFVE!

 

Kardos Kirszta: “Az első három negyedben, alig volt különbség a két csapat között annak ellenére, hogy nálunk sokszor csak lányok voltak a vízben. Az utolsó játékrészben mindenki kapott lehetőséget a bizonyításra, mert az eredmény számunkra másodlagos. A célunk, hogy élvezzék a játékot és saját magukat ösztönözzék jobb teljesítményre.
Úszástudásban és harciasságban is felvesszük a harcot, védekezésünk is hatékony, azonban a lövőerő és lövés pontosság terén sokat kell fejlődnünk. Mindenkit dicséret illet, ezen a mérkőzésen azonban külön megdicsérte Horváth Minka és a Kardos ikrek játékát egy szakmabeli.” – Ez nem semmi! Szép volt lányok, fiúk! 🙂