fbpx

Két győzelem a serdülő fiúknál

//Két győzelem a serdülő fiúknál

Két győzelem a serdülő fiúknál

Hétvégén az utánpótlás csapataink szépen teljesítettek, például szombaton Uitz Csaba csapata két győzelemmel zárt. Igazi csapatmunka volt, az első mérkőzésen mindössze az utolsó egy percben sikerül megnyerniük a találkozót, így hatalmas volt az öröm. A mérkőzésen a DFVE-Komplex Póló játszott egymás ellen, ahol 10-9-re győztek mieink.
Gólszerzők: Farkas Bence 3, Nagy Tamás 2, Pánczél Benedek 1, Szabó Niki 1, Lábadi Alex 1, Sümegi Nóra1, Jonkl Csenge 1.
Uitz Csaba: „Szoros mérkősésen az utolsó percben szerzett Farkas Bence góllal nyertünk! Nagyon boldog voltam, hogy sikerült győznünk ezen a fontos meccsen.”
A második meccsen a DFVE-Városgazda Sport Klub mérkőzött meg egymás ellen, ahol 13-7-ra győztek az újvárosiak. Gólszerzők: Turner Dániel 4, Lábadi Alex 3, Jonkl Csenge 2, Farkas Bence 1, Pánczél Benedek 1, Szabó Niki 1, Sümegi Nóra 1.

 

Uitz Csaba: ” Az első összecsapáson egy nagyon szoros mérkőzést játszottunk, ahol az utolsó percben szerzett Farkas Bence góllal nyertünk! Nagyon boldog voltam, hogy sikerült győznünk ezen a fontos meccsen. A másodikon az utolsó negyedben biztosítottuk be a győzelmet 7:2! Végre két győzelemmel térhettünk haza a serdülő fiú csapatunkkal! Igazi csapatmunka volt! Kiemelkedett Farkas Bence, Nagy Tamás, Lábadi Alex, Turner Dániel, de a 3 lány is sokat segített nekünk: Jonkl Csenge, Sümegi Nóra, Szabó Niki!”

Hajrá DFVE! Így tovább fiúk és persze lányok! 🙂
Írta: | 2017. november 13. |

A cikket bejegyezte: