Múlthéten a DFVE képviselte magát egy jótékonysági napon a dunaújvárosi Mekiben. A Ronald McDonald Gyermeksegély alapítvány, akik a beteg és szegény gyerekeknek gyűjtenek és adományoznak szerveztek egy jótékonysági hetet, ahol az egész országban egy hétig tartott a Mekiben ez a projekt. Ez nem semmi! Csapatunkból többen is jártak ezen a rendezvényen, a felnőtt csapatból két játékos; Géraldine Mahieu és Vályi Fanny, illetve Miskovicz Zsuzsi edző.

Vályi Fanny:
A meki személyzete nagyon kedves volt. Az emberek is nagyon segítőkészek voltak, meglepő volt számunkra, hogy az emberek 90%-a adományozott nem kevés összeget. Jó érzés volt segíteni másoknak, „tettünk valamit egy nagyobb jó érdekében!” Zsézsé is élvezte, sajnálta hogy nem tudott beszélni az emberekkel magyarul. Nagyon örülünk neki, hogy a DFVE által részt vehettünk ezen az eseményen és reméljük, hogy más hasonló eseményen is részt veszünk a jövőben!

 

 

 

 

 

 

A képen Geraldine, Zsuzsi és Fanny látható.

A csapatunk mindig is szeretett ilyen ügyek mellett részt venni és amikor csak lehetőségünk adódik rá egyáltalán nem sajnáljuk az időnket erre fordítani! Örülünk, hogy a DFVE csapata egyre több jótékonysági eseményen vesz részt és ezáltal segítünk másoknak.