2017. december 6-án 16.45 órai kezdettel kerül megrendezésre a 2017/2018. évi Női Országos I. Osztályú Bajnokság 9. fordulójában a Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics – UVSE Kft. összecsapás hazai környezetben, a Fabó Éva Sportuszodában.

 

A lányok hétvégi teljesítményéről és a holnapi elvárásaikról Horváth Brigittával beszélgettünk, aki összefoglalta az Euroliga selejtező körében történtetek és vázolta mi szükséges ahhoz, hogy nyerni tudjanak Mikulás-napján.

 

Pénteken picit gyengébben kezdtünk, de aztán szerencsére szombatra javult a teljesítményünk, bár ott is döcögtünk az elején. Úgy gondolom, vasárnapra jól összekaptunk magunkat. Az első negyed nehéz volt, sok gól esett (6-6), azt követően viszont összeszedettek voltunk, jobban odafigyeltünk a védekezésre, koncentráltan tudtunk játszani. Mivel hátul jól védekeztünk, könnyebb volt a támadás is, sok lefordulás gólt tudtunk lőni, bízom benne, hogy ezekből lesz, amit holnap is be tudunk vetni. Készülünk a holnapi Újpest meccsre, ma reggel volt először együtt edzésünk, úsztunk, tapostunk, lőttünk, estére maradnak a taktikai elemek. Sikerült egy olyan felfokozott állapotba kerülnünk hétvégén, ami a holnapi rangadó nehézségein is átlendíthet minket. Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen az UVSE Kft. a címvédő, jó csapat, összeszedettek, szükségünk lesz a Vouliagmeni ellen mutatott teljesítményünkre, hogy győzni tudjunk.

 

9. forduló

2017. december 6.

16.45 Dunaújvárosi Egyetem – MAARSK Graphics – UVSE Vízilabda Kft.

Helyszín: Fabó Éva Sportuszoda (2400 Dunaújváros, Építők útja 9.)