2017. december 13-án 16.15 órai kezdettel került megrendezésre a Ferencváros – Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics mérkőzés, mely az idei év utolsó mérkőzése volt klub szinten lányainknak.

 

Ferencváros 11-12 Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics

Góllövők: Kövesdi 4, Bujka 3, Kövér-Kis 2, Kisteleki 1, Gémes 1; illetve Garda 4, Gurisatti 3, Horváth 2, Ziegler 1, Vályi V. 1, Szilágyi 1.

Negyedek: 2-3; 2-1; 3-4; 4-4

 

Garda Krisztina a DUE-MAARSK csapatkapitányának összegzése: Nagyon nehéz meccsünk volt, de ez a mögöttünk lévő időszaknak is volt köszönhető, hiszen nagyon megterhelő volt ez a mérkőzés-sorozat mentálisan és fizikálisan is. Örülök, hogy nyertünk, nem volt zökkenőmentes, de a végére sikerült összeszednünk magunkat és miénk lett a 3 pont. Úgy látom, hogy amíg nem fújják le a meccset, addig mindegy mi a mérkőzés állása, a női vízilabda sajátosságaiból adódóan az utolsó pillanatokban dől annak kimenetele, a lefújást megelőzően kerültünk több nehéz helyzetbe is, így nem volt izgalomtól mentes a játék. Bár a klubbeli mérkőzéseknek vége, továbbra sincs megállás. A válogatottal már túl vagyunk az első edzésen, szombaton hirdet keretet a szövetségi kapitány, kedden pedig a spanyol válogatott ellen küzd meg válogatottunk hazai pályán, bízom benne, hogy én is köztük leszek.