A mai napon a Lillben rendezett nemzetközi tornán lályaink a délelőtt folyamán 20:5-ös győzelmet arattak a Holland Ravinj csapata ellen. Az ellenfél csapatában egy felnőtt válogatott és egy olimpiai bajnok is megtalálható volt, ám lányaink lehengerlő játékot mutatva, rengeteg lefordulás góllal és labdaszerzésekkel nagy előnyre tettek szert a harmadik negyedben. Vályi Fanny adott remek gól passzokat és Lara Luka egy átforgatós csellel a 9. gólt szerezte meg, amit a cserepad felrobbanás szerűen hatalmas tapssal és fülyüléssel jutalmazott.
Míg a BVSC csapata döntetlent játszott a Lille gárdájával.

DFVE – Ravinj 20:5
Gólszerzők:
Ziegler Dia 1, Sajben Nikolett 1, Brezovszki Gerda 1, Huszti Vanda 1, Garda Krisztina 2, Lara Luka 2, Horváth Brigi 2, Hlengiwe Mchunu 3, Szilágyi Dorottya 3, Gurisatti Gréta 4.

A délutáni meccs nehezebbnek ígérkezett a hazaiak ellen, azonban magabiztosan játszottunk végig vezettünk és végül az utolsó másodpercben Ziegler Dia egy nagyszerű félpályás góllal beállította a végeredményt 14:8. Remek támadó játékot mutattak végig a lányok. Ezután a hátsó medencében a lányok egy kis csúszdázással vezettek le. A második mérkőzés még zajlik, egyelőre a Holland csapat vezet a BVSC ellen 7:4-re. Holnap délelőtt játszunk majd, az ellenfelet még nem tudjuk, hiszen függ a mostani mérkőzéstől.

DFVE – Lille 14:8
Gólszerzők:
Sajben Nikolett 1, Vályi Fanny 1, Ziegler Dia 1, Geraldine Mahieu 1, Garda Krisztina 2, Szilágyi Dorottya 3, Gurisatti Gréta 5