Ezen a héten nagyon sok meccset játszottunk és még 2 meccs hátra van (2 legfontosabb).
Hétfőn az Egerrel játszottunk itthon és meglepően könnyű meccs volt, azt hittem, hogy azért szorosabb meccs lesz a megerősödött Egerrel szemben, de ezek szerint mi voltunk túl jók!  ? (már megérte ennyit edzeni ?)
Kedden és szerdán az orosz Euroliga győztes Kirishivel edzőmeccseztünk. Nagyon jól játszottunk és nagyon jó felkészülés volt a hétvégére.
Csütörtökön hajnal 2-kor keltem, mert 2:45kor már indultunk a reptérre, nem mondanám, hogy kialudtam magamat, de a repülőutat végig aludtam, szóval nagyon hamar megérkeztünk Barcelonában. Kicsit sétáltunk a városban és utána elfoglaltuk a szobákat. Géraldinet kaptam szobatársnák, aminek nagyon örülök, mert tudok vele jó sokat angolul beszélni és nagyon kedves, csupaszív lány. De szerencsére ez nem ritka, hogy örülök a szobatársaknak, hisz mindenkivel szívesen alszom/lakom együtt.
Pénteken edzettünk egyet délelőtt és este jött a várva várt meccs. Izgultam egy kicsit előtte, hisz a világ egyik legjobb csapata ellen játszottunk, a Sabadell ellen. Nagyon jó centereik vannak. A maximumot hoztam ki magamból és elég jól levédekeztem őket és persze Dia is, nagyon jól bekkelt! 3. negyed végéig nagyon jól játszottunk, de sajnos a 4. negyedre elfogyott az oxigén és a támadásokat nem tudtuk jól befejezni. Sabadell is elfáradt, de bennük még volt annyi hogy a helyzeteiket nagyobb százalékban lőjék be, mint mi. Nem voltam szomorú meccs után, mert nagyon jó meccs volt, sajnálom, hogy az otthoniak nem tudták nézni. Nem keseredtünk el, mert a “nehezén” már túl vagyunk. Hatalmas élmény lett volna ha nyerünk, de elég 2-szer nyerni a továbbjutáshoz. Ma meg holnap nyerni fogunk! Ma a Sant Andreu ellen ugrunk vízbe, vasárnap az Utrect ellen.
Gréta tegnapi blogjához visszakanyarodnék, nagyon tetszett és én is örülök, hogy ott van velem és mindig tudunk együtt úszni. Olykor ő nyer, de máskor én, nagyon jól tudjuk egymást húzni/motiválni. Becsülendő a motiváltsága és a jó kedve! Remélem, eléri a célját és ha az is kell neki, hogy reggelente versenyezzünk, rám számíthat! ? Remélem, élőben szurkolhatok érte, vagy bárki másért a csapatból és persze Vandáért a tokiói Olimpián!