A hétvégét Zentán töltötte utánpótlás csapatunk. A cél leginkább a jó hangulat és a bohóckodás volt. Nem is baj, így félév zárás után egy kis kikapcsolódás a gyerekeknek. Sajben Viktóriát és Fülöp Fannit faggattuk a hétvégéről. Hát nem semmi ez az edzői hozzáállás! 🙂

 

Sajben Viktória:

-Péntek este érkeztünk meg az edzőtábor helyszínére. Oszi és Cila a jól megszokott zentai üdvözléssel várta a kis csapatunkat. Vacsora után a szállások elfoglalása következett. Az esti szabad program alatt nem is sejtettük, hogy az edzők milyen tervet eszeltek ki. Éjszakai úszóverseny került megrendezésre a fiúk között, ahol természetesen Csabi is vízbe ugrott. A csajok pedig a parton szurkoltak és buzdították a versenyzőket. Szombat reggel Kardi kicsi csapata és a fiúk meccseztek, a lányok pedig taktikai megbeszélésen vettek részt, Smici vezényletével. Délután közös program következett a sportcsarnokban, vegyes csapatokat alkottunk és sorversenyben, fociban és kosárlabdában versenyeztünk. Alaposan kifáradtunk a 2 órás futkározásban, úgyhogy ezután a legnagyobb jutalom a pihenés volt. Ma reggel szomorúan ébredtünk arra, hogy ez az utolsó napunk itt Zentán. Reggeli után mindenki vízbe ment és vízirögbi bajnokságot rendeztünk a fiúk és lányok között, majd zárásnak párba álltunk és egymásnyakába ültünk. Az a csapat nyert amelyikből az utolsó embereket nem lehetett fellökni. Ebben a fiúk nyőzedelmeskettek. Még egy közös ebédünk volt majd ezután indult a busz vissza Dunaújvárosba. Egy újabb csodás hétvégét tölthettünk el Zentán remek hangulatban. Úgy gondolom mindenkinek maradandó élmény volt és jó volt egy kicsit kiszakadni a megszokott hétköznapokból.

 

Fülöp Fanni:

-Pénteken indultunk Zentára az utánpótlás csapattal, késő estére érkeztünk meg, de még az edzők terveztek egy éjszakai úszóversenyt nekünk. A fiúk éltek is a lehetőséggel és kihívták az edzőket. Szombaton délelőtt taktikai megbeszélés és egy rövid edzés volt. Délután ellátogattunk a sportcsarnokba és ott különböző feladatokat kellett végrehajtani. Vasárnap délelőtt viziröbbi volt a fiúk játszottak a lányok ellen. Szerintem nagyon jó volt ez a hétvége. Sokat tanulhattunk és nagyon jó hangulatban telt el.

 

Jó volt hallgatni, ahogy a lányok mennyire feltöltödtek a hétvégén és tényleg egy izgalmakkal teli pár napot töltöttek Zentán. Persze a jó edző tudja, hogy a játékban is kellően lefáradtak a gyerekek, úgy hogy szinte észre sem vették.

???? Bravó DFVE edzők! ????