A holnapi napon kerül megrendezésre a női OBI 17. fordulójában a Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics – Hungerit Szentes mérkőzés, mely 19.00 órakor kezdődik.

 

Legutóbb Szentesen 11-8 arányú győzelemmel jöttek haza lányaink a Kurca-partról, a holnapi összecsapást megelőzően Vályi Vandával beszélgettünk:

Nagyon jó a hangulat a csapatban és erősen motiváltak vagyunk, sokkal jobb szájízzel kezdtük hétfőn az edzéseket úgy, hogy megvertük szombaton a BVSC-t. A hetet ennek a mérkőzésnek a kielemzésével, videózással kezdtük, hogy megnézzük a hibákat, javítani valókat annak érdekében, hogy holnap azok már ne forduljanak elő, vagy minimalizálni tudjuk a hibák számát. Tisztában vagyunk azzal, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, a Szentes jó csapat, ellenük sem tudunk könnyen nyerni, hiába esetleg a gólok száma másról tanúskodik. Hasonló agresszív és pörgős játékra számítunk tőlük, mint amit mi is képviselünk. Ha sikerül a minimalizálás, akkor nagyobb eséllyel tudjuk ezt a lendületet és hatékonyságot tovább vinni a Catania mérkőzésre, illetve szeretnénk, ha ez kitartana és jellemezné a játékunkat a bajnokság végéig. Az elmúlt időszakban talán kétszer annyi mérkőzést lejátszottam, mint a társaim a felnőtt válogatott és az utánpótlás mérkőzések révén, jól érzem magam, játékhiányban nem szenvedek, ennek külön örülök.