Vasárnap 2018.02.18-án folytatódott a 2008-as Baby B bajnokság, még pedig a rájátszással! Ebben a bajnokságban 2 csapattal indultunk, biztosítva ezzel az összes gyerek játéklehetőségét. Első csapatunkban azok szerepelnek, akik már az előző szezonban is szerepeltek ebben a bajnokságban, míg a második számú csapatunkban azok kaptak helyet, akik később kezdtek el vízilabdázni, illetve a 2009-es születésű gyerekek, így próbáljuk őket felkészíteni a következő szezonra.

A rájátszás résztvevői: Vác, Sportliget, DFVE, DFVE II.

Első csapatunk a váci legényekkel mérte össze tudását, de sajnos nem sikerült dűlőre vinni az összecsapást, gyerkőceink 7:7-es döntetlent értek el.

A második mérkőzésen a DFVE II játszott a Sportligettel és nagyon szépen helyt állva 11:5-ös eredményt ért el, ami ez idáig a legszorosabb eredménye a második csapatnak.

Harmadik mérkőzésen elérte első nagyarányú győzelmét az első csapatunk 16:3, ami után az ellenfél edzője megkérdőjelezte a gyerekek születési idejét. Valószínűleg a sportligeti edzőnek fájó volt a vereség.

A nap zárómérkőzésére a kisebbik csapatunk erejének hiányában újfent vereséget szenvedett, ennek ellenére szégyenkezésre nincs okunk.

Összességében nagyon jól szerepeltek csapataink, büszkék vagyunk rájuk!

A forduló legjobb hazai játékosa, aki saját magához képest kimagaslóan teljesített, ezáltal hazavihette a kabalamacinkat Kovács Főtörzset, Zemankó Krisztián volt! Gratulálunk neki!

HAJRÁ DFVE! 🙂

-Ábrahámovics Gábor-