Egy Mihók Attila idézettel kezdeném:

“Annyi esélyetek volt, mint hógolyónak a pokolban.”

Ezt a mondatot, Mihi a BVSC mérkőzés előtt mondta, nekünk, amikor a tavalyi első győztes mérkőzés után, 20 percen belül már senki nem volt az uszodában. Sietett éppen mindenki a dolgára. Ott el is dőlt a párharc menete. Most az Olympiacos mérkőzés előtt sokkal igazabb lett volna ez a mondat, ha nincs ennyire nagy egység a csapatban. Nézzük is meg hogyan élték meg ezt a LEN KUPA GYŐZELMET a csajok!

Géraldine Mahiue:

This game was crazy we played together like we are one player. The last periode was the longest of my carrier but after it was like a dream. I receive lot of message and saw on the social media lot of people congratulate us it’s make me so happy because we sacrifice a lot for it.

 

Hegyi Ádám: 

Harcos kondi Cicák!
Ez a kondi csoportunk neve…
Szerencsés vagyok, hogy láthattam ezt a különleges bandát győzni! Személy szerint nagyon sokat vártam tőlük, tudom, hogy mire képesek!
Az első meccsen mindenki extázisban játszott, a szezon csúcsa volt! Még életemben nem álltam fel és ültem le olyan sokszor egy meccsen, mint akkor! Menczivel beszeltük is , hogy jó videó lehetne belőle a Szilveszteri Wattsa ( Guggolás: No.79 stb. ) kondiedzőként bíztam az elvégzett munkában, hittem bennünk, hogy egymásért küzdenek és vannak tartalékaik, amiket egy LEN döntőben kell kihozni! Ez a remek társaság tudott és akart egymásért küzdeni! Sportoló vagyok tudom, hogy egy döntőben bármi megtörténhet! Miért éppen nem most? Extázisban szurkoltam én is! Minden gólnál/blokknál/védésnél! Torkom szakadtából üvöltöttem…Shane Tusup üvöltése templomi beszéd volt az enyémhez kepést! Hatalmas boldogság őket látni győzni! Megérdemelték! Annyi edzés van mögöttük, és ma Magyarországon mindenki tudja, hogy HWAPO ( nézz utána, ha nem tudod mit jelent) !!! Mindig szerettem volna kipróbálni milyen érzés beugrani ruhástól a vízbe, köszönöm Harcosok!
Ui.: számomra továbbra is kondi Cicák maradtok! De LEN KUPA GYŐZTES CICÁK! ???

 

Huszti Vanda:

Otthon voltam vártam a meccs kezdetét direkt elmentem vásárolni délelőtt, nehogy lemaradjak a meccsről.? Nagyon izgalmas volt az egész meccs, de szinte csak az utolsó pár perc maradt meg, amikor belőttük az utolsó gólt, így már kettővel vezettünk és biztos volt a győzelem a meccs lefújása előtt. Tudtam, hogy nyerünk, de egyszerűen nem tudtam elhinni, olyan boldog voltam, hogy végre a sok küzdelem után hazahozzák a kupát a csajok és bár én nem játszottam, de mégis magaménak is éreztem. Hiszen amikor a meccs lefújása után csöngött a telefonom, mert a közös videó chatet indítottak a csajok, csodálatos érzés volt, tényleg akkor azt éreztem, mintha ott lennék kint velük. Olyan távol voltak mégis mennyire közel. ❤

 

Laura Aarts:

I think we took a big advantage when we traind against Olympiacos in the beginning of the season. Because of this we know what to expect from them. We started the game really strong. With good defenses and great goals we stayed in front of them the hole game. Of course in the end the game got more exciting because we are both good teams. But I had trust we could do this. We kept fighting and it whas the best victory!