A holnapi napon indul meg a harc a 2017/2018. évi Női Országos I. Osztályú Bajnokság aranyérméért az UVSE Kft. és a Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics csapatai között.

 

A 3 győztes mérkőzésig tartó párharcról Garda Krisztinával, a DUE-MAARSK csapatkapitányával beszélgettünk a felkészülésükről, az elvárásaikról és az ellenfél összetételéről.

A négy nap pihenő mindenképpen jól esett, még ha soknak is tűnik első hallásra, ránk fért. Elkezdtük az UVSE elleni felkészülést, a videózást, úgy érzem, most nagyon egyben vagyunk. A görögországi edzőtábor óta érzem így, ott megváltozott valami bennünk, ami még tart, ennek nagyon örülök! Az UVSE-t azt hiszem senkinek sem kell bemutatni, nagyon jó játékosaik vannak magyar és nemzetközi szinten egyaránt. Biztosan mindegyik meccs nagyon kemény lesz és remélem, hogy nem csak három. Szeretnénk nyerni, természetesen így megyünk Pestre holnap, jó lenne úgy itthon játszani a visszavágót, hogy mi vezetünk 1-0-ra. Annak ellenére, hogy az Euroliga nem úgy sikerült nekik, mint ahogy szerették volna, biztosan felszívják magukat, hogy a hazai bajnokságot megnyerjék.

 

A döntő további fordulói az alábbiak:

Döntő 2. forduló
2018. május 5.

15:00 Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics – UVSE Kft.

Helyszín: Dunaújváros

 

Döntő 3. forduló
2018. május 10.

18:00 UVSE Kft. – Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics

Helyszín: Budapest

 

Döntő 4. forduló (ha szükséges)
2018. május 12.

19:00 Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics – UVSE Kft.

Helyszín: Dunaújváros

 

Döntő 5. forduló (ha szükséges)
2018. május 16.

17.00 UVSE Kft. – Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics

Helyszín: Budapest