2018.04.29-én rendezték Szentendrén a 2007-es születésűek Baby A fordulóját.
Első meccsünkön a KÓPÉ UVSE ellen szálltunk medencébe. A kezdés horrorisztikusra sikerült 0:3….. Aztán felébredtünk! Az ellenfél 8:3-as vezetésünknél csak a 3. negyed hajrájában tudott újból a hálónkba találni. Végeredmény 12:5 IDE! 🙂
Második mérkőzésünket a Győr csapatával játszottuk, akik nagyobb falatnak tűntek, tudva a már korábbi 10:2-es vereségünket. Ellenben a gyerekek fejlődésének és küzdeni akarásának köszönhetően teljesen partnerek voltunk a félidőig 4:3 oda. Majd az ellenfél fiú ereje és a sokszor túlzott keménysége végett, amit a bíró sporttárs nem vett észre (nem az ő hibája, inkább hogy kettő bíró kellene sajnos már néha ezekre a meccsekre is) csapatunk felőrlődött és sajnos sokszor a kispadon sírva, kedvét szegve a gyerekeknek, elfáradtak. Végeredmény 10:5 oda (2 hónapja 10:2) és legalább 6 ziccerünk kimaradt a második félidőben, ami jelzi, hogy az eredményt sokkal szorosabbnak kell látni, mint valójában volt.
Következő forduló május végén Győrben a Sopron (korábban 7:7) és a Balatonfűzfő (korábban 4:10) ellen lesz.
Továbbra is edzünk keményen, a felnőtt csapatunknak pedig sok sikert kívánunk a bajnoki döntő második mérkőzésén.
Természetesen a lelátón lesz egész csapatunk és szurkol a sikerért!
A baby forduló legjobb játékosa Reiter Rebeka volt, aki teljesítményével kiérdemelte, hogy haza vihesse 1 hétre kabalánkat Kovács Főtörzset! Gratulálunk neki!
HAJRÁ DFVE! 🙂
-Ábrahámovics Gábor-