Meg szeretném köszönni ezt az elmúlt 4 évet a DFVE-nek, Mihinek, a csajoknak, a stábnak,  a gyerekeknek és a szülőknek is.
Nagyon sokat kaptam ebben a 4 évben… Ha szükségem volt segítségre, mindig akadt egy ember, aki szívesen segített. Gyerekek rajongását és szeretetét. Jó érzéssel tölt el, hogy emberszámba vettek és fontos volt a véleményem.

A “legnagyobb” szurkolómmal

Köszönöm, a rengeteg élményt, amit itt éltem át, főleg ebben az évben. Itt nem csak a bulikra gondolok és az áprilisi tréfákra, hanem a mindig kalandos, sosem a jó irányba tartó utazásainkra (ha kisbusszal mentünk😂), külföldi edzőtáborainkra, és nemzetközi meccseinkre.
Ez az a klub/hely, ahova jó tartozni. Amikor ideigazoltam 2014-ben nem hittem volna, hogy ez volt életem egyik legjobb döntése, pedig akkor Amerika mellett esküdtem volna, hogy az a hely, ami a legjobb lesz nekem, de “sajnos”/ szerencsére, mégis Dunaújvárosban kötöttem ki. “Az ember sosem tudhatja az út elején, hogy szerencsétlenség vagy szerencse, ami vele történik.” – halottam már párszor ezt a mondatot, de az elején nem igazán értettem, hogy ezt miért mondja nekünk a Mihi. De ebben az évben sikerült megértenem és szerencsés vagyok, hogy a sors úgy hozta, hogy Dunaújvárosban játszhattam 4 évet! Köszi Mihi, hogy 4 éve szemrebbenés nélkül befogadtál a csapatodba, a DFVE családba!

DFVE family 💕

Még oldalakat tudnék írni erről a 4 évről, de szerintem senki sem olvasná végig.. 😀
Ha valaki tényleg JÓ vízilabdázó szeretne lenni és szívesen tartozna a DFVE családhoz, akkor csak ajánlani tudom ezt a helyet!!! Szakmailag a legmagasabb szintű egyesület.
Végül 4 év után úgy adódott, hogy kaptam egy hatalmas lehetőséget a tengeren is túl… Úgy döntöttem, hogy kipróbálom magam, milyen egy másik kontinensen élni és vízilabdázni.
Mondhatni az egyik szemem sír a másik nevet.. de most vagy soha. Remélem, minden jól fog alakulni kint!
Köszönöm, hogy LEN Kupa-győztes és többszörös magyar ezüstérmes lehettem! Szorítok a csajoknak a válogatottban, az itthoni bajnokságban, remélem, 2020-ban lesz dunaújvárosi, akinek szurkolhatok a tókiói olimpián! 💪
Hajrá DFVE, nekem ti vagytok a legjobbak!

3 döntőt is játszottunk és egy nemzetközi aranyat szereztünk

-Vályi Fanny-