A dunaújvárosi utánpótlás csapatunk Zentára utazott, ahol az öreg fiúk mellett, ők is hatalmas csatákat vívtak. Bár lányaink leginkább az ellenfél erősségétől, nem pedig az edzéshiány miatt küzdöttek a vízben. Viccet félre téve, nagyon jó csapat összekovácsoló túra volt, ahol a Zenta, a Szentes és két dunaújvárosi csapat vett részt. ( Videók a Facebook oldalunkon megtalálhatóak, @dfve.eu )

A DFVE két csapattal indult el a tornán, a második csapatunk a 4. helyen zárt, ugyanis Zenta ellen 13:14-re kapott ki, 5 méteresek után. Tehát hatalmas küzdés volt vízben, de végül déli szomszédaink arattak sikert. A Szentes gárdájától pedig, 11:1-es vereséget szenvedtek el.

Az első csapatunkkal a Zenta elleni harcban 14:6ra nyertünk. Szentest 9:7-re győztük le, majd a döntőben is találkoztunk velük, ahol 12:5-re, viszonylag sima meccsen vertük őket. Így az idei első torna győzelmet megszerezte az utánpótlás csapatunk, akiknél Schmidt Tamás vezetőedző, egyébként az öreg fiúk csapattal szintén meccsbe szállt, ezúttal ő maga is a vízben.

Gratulálunk minkét csapatnak és edzőjüknek is! Már is jól indul a szezon!