A római nemzetközi torna második napján a tavalyi olasz bajnok Padova egy góllal győzte le lányainkat. A mérkőzés végeredménye 11:10-lett.

Az első félidőben ismét Lauara Aarts kezdett akár csak tegnap, Horváth Brigitta szerezte a első negyedben a gólunkat, 2:1 volt az állás nem a mi javunkra, ugyan is egy kérdéses labdaszerzés után az Olaszok üres kapuba lőhettek.

A második negyedben 3 gólt szereztek a DFVE-s lányok, ahol csapatkapitányunk is betalált. 6:4-gy el fordultak a csapatok az utolsó két negyedre. A harmadik negyedtől Kiss Alexandra állt be a kapuba. Ezután egy fantasztikus harmadik negyeddel indítottunk, zsinórban három gólt szereztünk Brezovszki Gerda, Menczinger Kata és Vályi Vanda jóvoltából.  Kezdtük utolérni az ellenfelünket, azonban az utolsó két percben két gólt is kaptunk, így 8:7-tel zártuk a harmadik negyedet.

Mát utolsó záró negyedben több kapufát is lőttünk éles helyzetekben, például Geraldine Mahieu center akciója is a kapufa éléről kifelé jött. Gyorsan szépített, előbb egy center akcióval, majd az utolsó másodpercben egy ember előnyös góllal. Lara Luka is eredményes volt ebben a negyedben. Ziegler Diána a negyed előtt kipontozódott, akin egyébként halkan megjegyezve nem maradt fürdőruha, amikor kiszállt a vízből.

Délután 16:00-tól ugranak ismét vízbe a lányok, ezúttal Velettri ellen.

Gólszerzők: Geraldine Mahieu 2, Vályi Vanda 2, Menczinger Kata 2, Horváth Brigitta 1, Garda Krisztina 1, Lara Luka 1, Brezovszki Gerda 1.