A mai Napi DFVE SmS-ben Schmidt Tamás számol be a hétvégi utánpótlás leány fordulók tapasztalatairól.

 

BVSC 13-8 DFVE serdülő
Gratulálok a lányoknak, nagyot küzdöttek. Sajnálom, hogy nem lett szorosabb a vége, sajnos a támadásbefejezésekben sok volt a pontatlanság.

 

Somogyvári Lili serdülő csapatkapitány véleménye a mérkőzésről:

Szerintem a mérkőzésen sors döntő volt az, hogy fejben mennyire voltunk ott, az akarattal semmi problémánk nem volt, de túl sok technikai és taktikai hibát vétettünk, ami természetesen kijavítható. Itt nem arról van szó, hogy nem tudjuk az adott taktikát, csak a tegnapi mérkőzésen nem jött elő. Sok voktolt a pontatlan passz, eladott labda, olyan betörés, amivel center előtti teret vettük el, ez mind olyan dolog, amin lehet változtatni és nagyon még gyakorolni sem kell, mivel tudjuk. Azzal sem volt gond, hogy ha hibáztunk nem mentünk és nem akartuk kijavítani, mert akartuk és meg is próbáltuk, csak a mérkőzés végére már mi is kifáradtunk, ami a hibázásokban meglátszott a végén. Szerintem ismét “emberfeletti” volt, amit kapus nélkül műveltünk, de ha most nem is jött ki az eredményben ki a jobb csapat tudom, hogy mi jobbak voltunk és a következő összetűzésben ez az eredményen is látszani fog.

BVSC 9-16 DFVE ifi
Gratulálok a győzelemhez a csapatnak. Nagyon jó érzés volt (sajnos csak a lelátóról) látni a lányokon, hogy maximális koncentráltsággal, végig dominálva határozott és magabiztos játékkal tudtak diadalmaskodni.

 

Pál Réka csapatkapitány gondolatai a meccsről:
Nagyon vártuk már ezt a meccset, mindenki megpróbálta a legjobbját nyújtani és az egyéni megmozdulások mellett csapatként is jól együtt tudtunk működni. Annak ellenére, hogy végig vezettünk, fejben nagyon kellett figyelni mindenre, de ezzel nem volt gond, mert mindenki nagyon motivált volt egész meccs alatt. Voltak közben kisebb hibák, amiken még dolgoznunk kell majd, de összeségében egy jó meccset tudtunk játszani, és nagyon örülünk a győzelemnek!

OSC 11-21 DFVE serdülő
Le a kalappal a lányok előtt. A 11 kapott gól ellenére is nagyon elégedett voltam a csapat teljesítményével. Külön öröm, hogy viszont láttam azokat a technikai és taktikai elemeket, amikre nagy hangsúlyt fektetünk. A gyerek csapat tagjai is hozzá tudtak tenni a sikerhez és bátran be tudtam állítani őket.

Somogyvari Lili az OSC elleni játékról így mesélt:
Szerintem nagyon összeszedett volt a játékunk, mindenki ott volt fejben, de a ziccereket mégis kihagytuk, ami bizonytalanságra utalhatott. Az egész mérkőzésen a mi játékunk dominált és a mi akaratunk érvényesült. A védekezésünkre alapult az egész támadó játék is, sok labdaszerzés volt és nagyon jó blokkokat mutattunk be.

 

OSC 8-25 DFVE ifi
Meccs előtt annyit kértem, hogy élvezzék ki a játék minden pillanatát.
Amit szerettem volna látni megcsinálták a lányok. Egy rossz szavam sem lehet. Korszerű, látványos, fegyelmezett vízilabdát játszottak.

 

Pál Réka ifi csapatkapitány véleménye az OSC elleni játékról:

Nagyon felszabadult volt a csapat és mindenki nagyon élvezte a játékot. Jó gyakorlási és tanulási lehetőség volt. Annak ellenére, hogy a kapuban egy mezőny játékos állt, nem sok gólt kaptunk és a sok labdaszerzes miatt nem is volt sok kapura lövése az ellenfélnek. Próbáltunk végig fegyelmezettek maradni. Meg volt az összhang a játékosok között és ezekből nagyon szép megoldások születtek. Örülök, hogy egy ilyen jó meccset tudtunk játszani remélem, ezt még sokáig tudjuk tartani!