A 2018/2019. évi Női OBI-es bajnokság következő fordulójában a DUE-MAARSK csapata Egerben ugrik vízbe. A mérkőzéssel kapcsolatban és az elvárásairól Gurisatti Grétával beszélgettünk.

 

Abban biztos vagyok, hogy Slingi és Dorka odaigazolásával erősödött az Eger, bár véleményem szerint a többi poszton sokkal jobb játékosokkal rendelkezünk a csere és a kezdő sorban egyaránt.  Biztosan jó mérkőzést fogunk velük játszani és valószínűsíthetően feltüzeltebben érkeznek a medencébe az előző fordulóbeli Fradi elleni eredményüknek köszönhetően. Ennek ellenére, ha ugyanolyan fegyelmezetten tudunk védekezne az első félidőben, mint a Szentes esetében, akkor nagyarányú győzelemmel fogunk hazatérni. Külön rájuk nem készültünk, még a szezon elején vagyunk, leginkább a saját taktikánkkal foglalkozunk, aminek a megvalósítása talán nehezebb lesz, mivel az imént említett két játékos már az ellenfél sorait erősíti, ismernek minket. A fizikális különbség azonban mindenképp be fog igazolódni, főleg a meccs végére.

Az orrom szerencsére teljesen rendbe jött, kaptam egy új maszkot, ami jóval komfortosabb. A hatalmas terhelés eredményeként a vállamat picit pihentetnem kellett, de már teljesértékű vagyok, ami a csapattársakra is igaz. Tegnap délelőtt rövidített edzésünk volt, pontosan a magasfokú terhelésnek köszönhetően, ami a regenerációnkat segítette elő, illetve kezdtünk mentálisan elfáradni. November 10-én Kirishibe utazunk Szuperkupa döntőt játszani, így a jelenlegi fordulók mérkőzéseit inkább ennek tükrében játsszuk, gyakorlunk, erre próbálunk fókuszálni.