A Női OBI-es bajnokság 4. fordulójában megrendezésre került ZF-Eger – Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics mérkőzésről végül a mieink távoztak három ponttal a zsebükben.

 

Eredmény: ZF-Eger 9-16 Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics

Negyedek: 5-5, 1-3, 1-3, 2-5

Góllövők: Somhegyi 3, Ráski 3, Szilágyi 2, Mchunu 1; illetve Vályi 5, Garda 3, Gurisatti 3, Menczinger 2, Horváth 2, Brezovszki 1.

 

A négy játékrészt követően Mihók Attila a DUE-MAARSK vezetőedzője így értékelte csapata teljesítményét:

Aláírtuk volna a mérkőzés előtt ezt az eredményt. Bíztam abban, hogy győztes meccset követően fogok nyilatkozni. Nehéz meccsre számítottam, mait meg is kaptunk. Mivel készült belőlünk az Eger, így megnehezítették a dolgunkat, át kellett variálnunk picit a csapatot ahhoz, hogy működőképessé váljunk, itt elsősorban a védekezésre gondolok, időben tudtunk váltani. Menczinger Kata a kapás oldalon jól zárta a védelmet és Kiss Alexandra cseréje játékba szállása is fordulópontot jelentett a mérkőzésen. Nehéz győzelem volt és csak negyedről negyedre sikerült felőrölnünk ellenfelünket.

 

Kiss Alexandra a DUE-MAARSK hálóőre is értékelte látottakat:

A mérkőzés nagyon döcögősen indult, főleg a védekezésben. Úgy gondolom, hogy az öt kapott gól nagyon soknak számít, főleg, hogy van olyan meccs, amikor összesen öt gól születik. A váltás nagyon jót tett minden pozíción és védekezésben, támadásban egyaránt. Sikerült megvalósítanunk az edzéseken gyakorolt elemeket, büszke vagyok a teljesítményünkre.