2018 október 20-án a Dunántúli Vízilabda Liga Gyermek III. Bajnokságában volt érdekelt a 2006-os csapatunk. Tatabányán a Balaton VK és a Tatabánya együttese volt az ellenfél.
DFVE 3-11 Balaton VK
(0 – 2; 1 – 3; 1 – 3; 1 – 3)
Játékosok / Góllövők:
Tóth Viktória, Kardos Dominika (1), Kardos Laura, Széles Édua, Pasti Szvetlana, Horváth Minka, GyulaiGergő, Szolek Bori, Erdősi Málna (2), Bálint Lara Kitti, Pintér Bettina, Borsos Johanna, Szabó Dorina Erika, Horváth Alexa
Edző: Ifj Papp László
Edzői érzékelés:
„A jó játékra néha a pokol kellős közepén bukkan rá az ember.”
A védekezésünk mesébe illően működött, ha ez nem lett volna, huszon-harminc gólos különbségről kellene beszélnünk.
Sajnos egy fiú bajnokságban játszunk, ahol ebben a korban már bőségesen megmutatkozik az erő különbség. Ezzel versenyezni már nem tudunk. Köszönöm a játékosaimnak, hogy az általam kiadott instrukciókat megpróbálták maradéktalanul teljestíteni. A legnagyobb dícséret a csapat részére talán a játékvezetők mérkőzés utáni nyilatkozata, miszerint: „Egy korosztályos leány bajnokságban óriási potenciál lenne ebben a csapatban!”
Gratulálok az újvárosi csapatnak és Balaton VK együttesének. Jelesre vizsgáztak küzdésből.
TVSE 16-1 DFVE
(7 – 0; 6 – 1; 3 – 0; 0 – 0 )
Játékosok / Góllövők:
Tóth Viktória, Borsos Johanna, Bordács Nóra ,Sánta Réka Fanni, Pasti Szvetlana, Horváth Minka, Gyulai Gergő, Szilárdi Levente, Erdősi Málna (1), Bálint Lara Kitti, Pintér Bettina, Szabó Dorina Erika, Horváth Alexa
Edző: Ifj Papp László
Edzői értékelés:
Egy gyorsabb, dinamikusabb és sokkal szemfülesebb csapattal találtuk szembe magunkat. Gratulálok a Tatabánya együttesének a győzelemhez. Külön öröm számomra, hogy még egy ilyen mérkőzésen is nagy kedvvel játszott a csapatom.
Hajrá DFVE!