2018. november 2-án csapatunk Szegedre utazik a tabella nyolcadik helyezettjéhez. A görög edzőtáborról, annak sikerességéről, a Szuperkupára való felkészülésről és magáról a holnapi mérkőzésről Ziegler Diánával beszélgettünk.

 

Véleményem szerint nagyon jól sikerült a görögországi edzőtábor az Olympicos-szal, volt módunk sokat gyakorolni és délelőtt-délután kétkapuzni. Kapott mindenki megfelelő játékidőt a taktikai elemek begyakorlására, ami természetesen hosszútávon kifizetődő lesz. Ez már az Eger elleni mérkőzésen is megmutatkozott, hogy magabiztosabb játékképet mutatnak azok, akik eddig kevesebb szerephez jutottak. Az edzőpartnerünk számunkra teljes mértékben megfelelő volt és az ellenük mutatott játék/eredmények relevánsak, mivel erős, él csapatról beszélünk. Mentálisan és fizikálisan egyaránt jót tett az egész csapatnak a kinti edzőtábor és az a ritmus, amit az edzéseken edzőpartnerünk, illetve a program diktált. Külön pozitívum, hogy ennyiszer sosem sikerült még az athéni csapat ellen lefordulnunk és abból gólt szereznünk, ami a fiatalabbaknak is sikerült, Vandának és Csengének is. Nagyszerű felkészülés volt a Szuperkupára!

A holnapi mérkőzést is hasonlóan kell felfognunk: ez a következő lépcsőfok, erőfelmérő a kupáig, a begyakoroltakat holnap éles helyzetben is meg kell tudnunk valósítani. Bízom benne, hogy szinte maradéktalanul ez sikerülni is fog.