2018. november 16-án kerültek megrendezésre a 2018. évi Női Magyar Kupa negyeddöntőinek mérkőzései, mely alkalmával csapatunk Szegedre utazott ellenfeléhez. 10.00 órai kezdettel ugrottak vízbe először lányaink, majd a visszavágót rögtön aznap 16.00 órakor játszották le.

 

Az első mérkőzés eredménye:

Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Grpahics 16-4 Szeged SZTE

Negyedek: 7-0, 4-2, 4-1, 1-1

Góllövők: Garda 4, Menczinger 4, Gurisatti 3, Mahieu 2, Horváth 1, Szellák 1. Luka 1; illetve Lengyel a. 2, Lenygel D. 1, Damnjanovic 1

 

A mérkőzést követően Mihók Attila a DUE-MAARSK vezetőedzője teljesítményüket így értékelte:

Megszeretném köszönni a Szeged gratulációit és azt, hogy a hazai pályánkat erre a mérkőzésre biztosították! A mérkőzéssel kapcsolatban azt gondolom, hogy elégedettek lehetünk. A hétvégi siker után egy pici feszültség volt benne abból adódóan, hogy mennyire tudunk összeszedettek lenni és mennyire tudjuk azokat a nagyon pici, de fegyelmezett taktikai dolgainkat betartani, amin általában a jó teljesítményünk múlik. A csapatom fiatal, ebből adódóan fakadt az aggodalmam, de az első negyedben engem is meglepett a fegyelmezettségünk, ami leginkább a védekezésünket jellemezte és ebből adódóan könnyű gólokat tudunk szerezni elől, ami megadta a mérkőzés alaphangját. A délutáni meccs úgy gondolom, hogy ennél szorosabb és nehezebb lesz számunkra.

 

Menczinger Kata, a DUE-MAARSK játékosa is hasonlóan vélekedett teljesítményükről:

Úgy gondolom, hogy nagyon jól kezdtük a mérkőzést, talán még sosem kezdtük ennyire koncentráltan. Egy magabiztos előnyre tudtunk szert tenni és ezután már a saját játékunkra fkuszálva tudtunk játszani. Gratulálok a csapatnak, nagyon jól kijött minden lépésünk.

 

 

 

 

 

 

A visszavágóra szintén Szeged, még aznap délután került sor.

Szeged SZTE 2-19 Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Grpahics

Negyedek: 1-4, 1-3, 0-6, 0-6

Góllövők: Tóth 1, Botka 1; illetve Garda 3, Szellák 3, Gurisatti 2, Horváth 2, Vályi 2, Luka 2, Mahieu 2, Menczinger 1, Brezovszki 1, Szabó 1.