Az előző blogomban még arról írtam, hogy mennyire szeretném átélni azt, hogy végre a magasba emelhessek egy nemzetközi kupát!  Nos, SIKERÜLT! 🙂 – leírhatatlan érzés! Mindenkinek köszönjük, aki segített nekünk elérni ezt a fantasztikus győzelmet! Köszönjük a klubnak, a vezetőségnek, minden edzőnek, akik a hattérben meghúzódva, de minden nap azért dolgoznak, hogy mi jobbak és jobbak legyünk! – és persze Mihinek és Tibibának! 🙂 “Furcsa”, de köszönettel tartozunk azoknak a csapatoknak is, akik ellenfélként, de mügis edzéslehetőséget kínálnak nekünk! A rengeteg kis csemetének, akik végig izgulták a mérkőzést és a hazaérkezést követően az élményfürdő előtt vártak minket nagyon nagy szeretettel! Jó volt látni a  büszke kis arcukat!
Viszont sok időnk nem volt pihenni, hiszen kicsit túlozva, de kb. haza se értünk Kirishiből, de már mentünk is az usziba edzeni! Jó…!Persze a sikert kellőképpen megünnepeltük, ahogy kell, de kedden már várt minket az uszi.
Múlt héten már a Szeged csapatával játszottunk a Magyar Kupában, ráadásul 2 mérkőzést is. Hál’ Istennek mindkét mérkőzésen magabiztos győzelmet tudtunk aratni, így bejutottunk a Magyar Kupa négyes döntőjébe!
Hétfőn viszont újra teljes erőbedobással készültünk a soronkövetkező megmérettetésekre: tegnap előtt az UVSE-vel mértük össze erőinket, ma pedig Pestre utazunk a Fradihoz.

Szóval… Pörgünk ezerrel!