A 2018/2019. évi Női Országos I. Osztályú Bajnokság 8. fordulójában a DUE-MAARSK csapata holnap a Szőnyi útra utazik ellenfeléhez, Budapestre.

 

Legutoljára a BVSC csapatával a tavalyi szezon elődöntőjében találkozott együttesünk, ahol végül 2:1 arányban legyőzték Petrovics gárdáját. Az egyik összecsapást követően Mihók Attila úgy nyilatkozott, hogy talán a BVSC ellen az egyik legnehezebb csapatának a párharc, mivel hasonló játékstílust képviselnek, mint az újvárosi lányok.
A mérkőzést megelőzően a hazatérő Menczinger Katával beszélgettünk az elmúlt napok eseményeiről és a holnapi elvárásairól.

 

Azt gondolom, hogy az UVSE elleni vereségből sokat tanulva a Fradi elleni mérkőzésre sikerült fejben összeszedni magunkat. Ezt az összeszedettséget szeretném holnap is látni magunkon. Nehéz mérkőzésre számítok, de hogy ha a saját játékunkra koncentrálunk és betartjuk a védekezésben megbeszélteket, akkor abból könnyebben tudunk majd támadásokat indítani és nagyobb százalékban tudjuk kihasználni jól a lehetőségeinket. A támadásban szükség lesz a higgatságunkra ahhoz, hogy a megfelelő döntéseket tudjuk majd hozni. Biztos vagyok benne, hogy sok a test-test elleni párharc lesz, amiből mi szeretnénk majd győztesen kijönni.

 

A mérkőzés 18.15 órai kezdettel kerül megrendzésre a Laky Károly Uszodában (1142 Budapest, Szőnyi út 2.).