A tegnapi napon megrendezésre került BVSC – DUE-MAARSK összecsapásról lányaink győzelemmel és fontos három ponttal tértek haza a Női OBI 8. fordulójából.

 

BVSC-Zugló 7-8 Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics

Negyedek: 2-2, 1-1, 1-2, 3-3

Góllövők: Leimeter 3, Farkas K. 1, Koncz 1, Takács 1, Farkas T. 1; illetve Gurisatti 3, Luka 2, Horváth 1, Garda 1, Szellák 1

 

Mihók Attila vezetőedző értéjelése az alábbi volt:
Véleményem szerint az történt a mérkőzésen, amire mindannyian számítottunk. Az utolsó pillanatig kiélezett mérkőzés volt és pont mi vezettünk abban a pillanatban, amikor lefújták a mérkőzést, így győztünk. Két hasonlóan felépített csapatól van szó. Természetesen örülünk a győzelemnek, de tisztában vagyunk vele, hogy egyik csapat számára sem ez volt a mérvadó mérkőzés az évben. Ha a BVSC és a Dunaújváros egy barátságos mérkőzést játszana akkor is óriási küzdés és akarás lenne a vízben, mindenki a maximumot akarná kihozni magából, ez ma sem történt másképp. Színvonalas meccset sikerült játszanunk annak ellenére, hogy természetesen a vízilabdát muszáj keményen játszani, de ma inkább a vízilabdázás érvényesült mind a két oldalon, gyönyörű megoldások születtek. Gratulálok a BVSC-nek és a saját csapatomnak is.

Lara Luka játékos így értéjekte a láttottakat:
Jó meccs volt, jól játszottunk az utolsó három perc kivételével. A támadásaink, védekezéseink megfelelőek voltak, de van még min javítanunk.