Vályi Fanny csapatunk Len-kupa győztese idén  Ausztráliában folytatta pályafutását. Egy picit kérdezősködtünk nála, milyen a kenguruk földjén élni, milyen a kinti vízilabda.

 

Vályi Fanny:

Először is hatalmas gratuláció a csapatnak a Szuperkupa győzelemhez. Nagyon boldog voltam, amikor megnyerték a lányok! Szerencsére tudtam én is nézni a 7 órás időeltolódás ellenére. Nagyon büszke vagyok rátok csajok! Csak így tovább!! Nagyon szorítok. Követem az eseményeket mindig!

Több, mint 2 hónapja vagyok kint. Nagyon jól érzem itt magamat, nagyon más minden. Az emberek, az időjárás, a vízilabda és az ételek is. Imádom, hogy szinte mindig süt a nap, ha jön valaki szembe az utcán mosolyogva rád köszönön, nagyon jó érzés. Szerencsére NAGYON jó helyre kerültem. Au-pairkedem egy brit családnál. Nagyon kedvesek, segítőkészek, szuperek. 2 leányzóra vigyázok, egy 9 és 7 évesre. Nagyon édesek és egyben gengszterek is, nagyon imádom őket. A vízilabda csapat, ahol játszom kicsit hasonlít a Dunaújvárosira. Összetartó családias közösség. Nagyon jól érzem magamat a csapatban, a csajok nagyon kedvesek. Már több meccset is játszottunk a premier ligában, itt csak a nyugat ausztráliai csapatok játszanak. Január végétől kezdődik a National liga, ahol az ország összes csapatával játszunk. Nagyon várom már, nagy élmény lesz. Fogunk utazni Brisbanebe, Sydneybe és még pár másik városba is. A csapat jó, nagy esélyünk van a döntőben játszani!

Szerencsére 1 hónappal később Balázs is megérkezett Perthbe. Azóta együtt járjuk a várost és nézzük meg a nevezetességeit. Ezen a hétvégén Rottnest szigetét bicikliztük körbe, hatalmas élmény volt. Gyönyörű hely!

Örülök, hogy belevágtam ebbe a “kis” túrába, felejthetetlen élményeket szerzek itt.

A család, barátok, a DFVE vízicsibéi és nemutolsó sorban csapat is nagyon hiányzik! Vandusnak sok sikert kívánok a válogatottban és az életében is! Nagyon büszke vagyok rá, szorítok neki!! 😍 Sikerekben gazdag szezont kívánok az egész csapatnak is!!