Hungerit Szentes 5-14 Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics
Negyedek: 2-3, 1-5, 0-3, 2-3
Góllövők: Kádár 1, Kövér-Kis 1, Dömsödi 1, Perez 1, Mandic 1; illetve Gurisatti 3, Vályi 3, Garda 2, Menczinger 2, Brezovszki 2, Horvát 1, Sajben 1.

A mérkőzést követően Mihók Attila és Kiss Alexandra értékelte a mérkőzést.

Mihók Attila:
Egy tipikus év eleji mérkőzésen vagyunk túl, azt gondolom, ez egyik csapatnak sem esett jól, de nekünk semmiképp sem. Nehéz volt a felkészülés, gyakorlatilag be sem fejeződött az előző év, de már el is kezdődött egy új szezon, volt is pihenő, meg nem is. Leginkább mentálisan volt nehéz ráhangolódni erre a mai játékra és ezzel magyjából el is mondtam a véleményemet a meccsről. Véleményem szerint, ennek a bajnokságnak ez volt eddig az egyik legzavarosabb teljesítménye. Sokszor rosszul döntöttünk, helyezkedtünk a védekezésben, nem voltunk élesek, ellentétesen cselekedtünk. A soraink rendezésére nincsen sok időnk, mivel jön a válogatott időszak, inkább beszélgetésekkel tudjuk visszahozni magunkat a novemberi formánkra.

 

 

 

 

 

Kiss Alexandra:
Év eleji mérkőzésnek megfelelő meccs volt, voltak hibáink védekezésben és támadásban egyaránt. A saját teljesítményemet jónak tekintem, bát naptam egy elég szetencsétlen gólt, amit sajnélok, de abban a két játékrészben, amiben védhettem, abból az egyik nyolc perc alatt egy gólt sem kaptam.