2019. január 18-án 14.30 órai kezdettel kezdték meg lányaink a Női OBI 12. fordulójában mérkőzésüket a Honvéd csapata ellen.

 

 

Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics 25–4 Budapesti Honvéd Sport Egyesület

Negyedek: 3-1, 9-1, 7-1, 6-1
Góllövők: Gurisatti 7, Horváth B. 3, Vályi V. 3, Brezovszki 3, Ziegler 2, Szellák 2, Mahieu 2, Menczinger 1, Sajben 1, Huszti 1; illetve Ármai 2, Faragó B. 2

 

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón Mihók Attila DUE-MAARSK vezetőedzője így értékelte a mutatott teljesítményt:

Először is köszönetemet szeretném kifejezni a Budapesti Honvéd Sport Egyesület vezetőségének, hogy lehetővé tettek a mai mérkőzés időpontjának változtatását a jövő heti programunkat ezzel elősegítve. A mai mérkőzéssel szemben elvárásom volt, hogy fegyelmezetten tudjunk játszani és végrehajtani a taktikai eleminket precizitás mellett. Hiányérzetem van ennek tekintetében, de sok jó megoldást láttam azon kívül, hogy sok, szép gólt sikerült szereznünk. A jövő héten Szentesen edzőtáborozunk készülve az Euroligára. Bízom benne., hogy ami ma kimaradt, azt sikerül pótolnunk, erősítenünk az alatt a pár nap alatt.

 

 

 

 

 

 

A játékosok közül Sajben Viktória értékelt:

Nagyon örültem, hogy az edzések mellett végre bajnoki mérkőzésen is vízbe ugorhattam a lányokkal. Jól és felszabadultan éreztem magam. Sok gyors lefolyású támadásunk volt, de felállt védekezéssel szembeni is sikeresek voltunk.