A 2018/2019. évi Női Országos I. Osztályú Bajnokság 14. fordulójában lányaink a Szeged csapata ellen ugrottak vízbe a III. ker. TVE uszodában 13.00 órakor.

 

Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics 14-3 Szeged SZTE

Negyedek: 2-0, -32, 5-0, 4-1

Góllövők: Garda 3, Gurisatti 3, Menczinger 2, Horváth 2, Mahieu 2, Brezovszki 1, Luka 1; illetve Damnjanovic , Lengyel 1

 

A négy negyedet követően Mihók Attila és Laura Aarts így nyilatkozott:

Jó meccset játszottunk, mindenféleképpen szakmailag értékelhető találkozó volt. Sokkal letisztultabb játékot mutattunk, mint múlt héten. Megfelelően építettük fel a játékunkat és ezt a négy játékrészt annak ellenére, hogy a Szeged felkészült belőlünk és nagyon agresszíven lezárta a területeinket ezzel megakadályozva a lefordulások lehetőségét. Ennek köszönhetően felállt védekezés ellen kellett végig játszanunk mind a 32 percet, nem voltak olyan lehetőségeink, amikor meg tudtuk volna lepni gyors passzokkal a Szegedet. Nehezen sikerült olyan eredményt kihoznunk, mely mellett már nyugodtabban lehet forgatni a lányokat. Örömteli, hogy sorcserékkel is fegyelmezettek maradtak a lányok, kevés ki nem kényszerített hibával. Elégedett vagyok a látottakkal.

 

Úgy gondolom, hogy nagyszerű  mérkőzést játszottunk egy jó csapat ellen megfelelő taktikával. Védekezésben a lányok sokat segítettek, megfelelő blokkokat kaptam és csak háromszor találtak a hálómba, készülünk a további mérkőzésekre.