Lányaink utolsó alapszakaszbeli mérkőzését három ponttal zárta a BVSC csapata ellen a Szőnyi úton.

 

Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics 8-7 BVSC-Zugló Diapolo

Negyedek: 1-2, 2-1, 2-1, 3-3

Góllövők: Garda 4, Menczinger 1, Szellák 1, Luka 1, Mahieu 1; illetve Leimeter 2, Illés 2, Gyöngyössy 1, Takács 1, Kuna 1

 

A rangadót követően Mihók Attila a DUE-MAARSK vezetőedzője és a DUE-MAARSK csapatkapitánya az alábbiak szerint nyilatkozott.

Gratulálok a csapatomnak ehhez a mérkőzéshez,de nem feltétlenül a győzelem miatt, hanem azért, mert az elmúlt két mérkőzést követően összeszedettek tudtunk lenni és a meg tudtuk mutatni az erényeinket. Ezek hiányoztak, mely az eredményességünk rovására ment. Ezen a pozitív élményen kívül más jelentősége szerintem nem volt ennek a mérkőzésnek. Az most is megmutatkozott, hogy mennyire jól ismeri egymást ez a két gárda. Ha mind a két csapat ennyire fegyelmezett és tudatosan koncentrál a védekezésre, akkor az apró nüanszok azok, amik eldöntik a játék végkimenetelét. Remélem, legközelebb ennél könnyebben fogunk tudni győzni, de persze az sem gond, ha így sikerül a jövőben is.

 

 

 

Boldog vagyok, hogy sikerült végre összeállnia a védekezésünknek és elől is működött a támadójátékunk. A lányok beletettek mindent, a védekezésben odaértek a lövőkre, volt lélek a csapatban.