2019 március 9-én a DVL Gyermek III. korosztályban 2 mérkőzést játszottunk a III. kerületi TVE uszodában. 
A csapatot külön inspirálta, hogy ott játszhat, ahol a “nagy lányok” játszák a hazai mérkőzéseiket. 

Soproni VSE – DFVE-TOPO 
3-14 (2-5, 0-1, 0-5, 1-3)

Borsos J.(1) , Erdősi M.(7) , Gyulai G.(1), Horváth A.(1) , Kardos D.(1) , Kardos L., Pasti Sz.(1) , Pintér B., Szabó D. E.(2) , Széles É., Szilárdi L., Uitz. E.,Tóth V., Zeker N.

DFVE-TOPO – Mohács 3
25-6 (8-0, 3-2, 5-1, 9-3)

Borsos J.(2), Erdősi M.(8) , Gyulai G.(2) , Horváth A., Kardos D., Kardos L., Pasti Sz.(1),  Pintér B.(1) , Szabó D. E., Széles É.(2),  Szilárdi L.(2) , Uitz. E.(3) ,Tóth V.(1) , Zeker N. (3).

Edző: ifj. Papp László, Kardos Krisztina, Uitz Csaba

Értékelés:

Mindkettő mérkőzésbe erős tartással mentünk bele. Látszott a gyerekeken, hogy félnek a fizikálisan sokkal nagyobb játékosoktól. Az, hogy fegyelmezetten betartották az utasításokat, majd nem estek kétségbe akkor sem, amikor szoros volt egy pár perc elteltével a mérkőzés, a CSAPATOT dicséri. Nagyon örülök annak, hogy majdnem mindenki gólt lőtt ezen a két mérkőzésen. Védekezésbeli fegyelmezettségből és az önzetlen, üres emberek felé irányuló passzokból jelesre vizsgáztunk. A rengeteg gól és a jó kapus teljesítmények (63% és 45%) azt mutatják, hogy a védelem állt azokon a lábakon, amelyeket ezek a fiatal és pici játékosok fektettek le. Jó védelemmel lehet akár szoros, akár nagyarányú mérkőzést is nyerni, így számomra ez többet jelent, mint a lőtt golok száma. Gratulálok! Ebben az évben először, de remélem nem utoljára, csapatként éreztem együtt a korosztályt. Szép volt DFVE! Hajrá, így tovább!

– Ifj. Papp László –