Hatalmas rangadó keretein belül zajlott le a Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics – BVSC-Zugló elleni mérkőzés, melyről Lányainknak sikerült elhozniuk a sokat számító három pontot.

Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics 11-10 BVSC-Zugló

Negyedek: 2-3, 3-3, 4-1, 2-3

Góllövők: Vályi 4, Garda 2, Mahieu 2, Menczinger 1, Horváth 1, Luka 1; illetve Illés 3, Leimeter 2, Takács 1, Farkas 1, Kuna 1, Utassy 1, Máté 1

Mihók Attila mérkőzésértékelője: A meccs előtt kérdezték tőle, hogy milyen mérkőzést várok. Első pillanatban nem tudtam, hogyan lehet erre a kérdésre udvariasan válaszolni, végül azt válaszoltam, hogy vissza kell tekinteni az elmúlt 10-15 megrendezésre került DFVE-BVSC mérkőzést. Tulajdonképpen minden esetben elképesztően apró dolgokon múlik hol az, hol a másik csapat győzelme. A mai győzelmünk értékét az emeli, hogy egy nagyon nehéz helyzetben érkeztünk ide, ami talán egy picit meg is nyugtatta a csapatot és nem volt feltétlenül győzelmi kényszer a játékosaim vállán. Nem a mai meccsen dől el a továbbjutás kérdése, ezt semmi esetre sem szabad elfelejtenie egyikünknek sem. Jó esetben félidő van, rossz esetben vége az első harmadnak. Kedden is pontosan ugyanilyen alázattal kell játszanunk. Meg szeretném dicsérni azokat a játékosokat, akik eddig esetleg kiegészítő szerepkörben, inkább szurkolói voltak a mérkőzéseknek, mint aktív résztvevői, azok most bizonyíthattak és helyt álltak nagyszerűen. Mindenki elveszthette volna és meg is nyerhette volna ezt a mai mérkőzést, szerencsére az utóbbiban nekünk volt részünk.

Laura Aarts így értékelt: Rosszul indult számunkra a mai mérkőzés, nagyon gyors és erős tempót, játékot diktált az ellenfelünk. Szerencsére sikerült felébrednünk és fordítani a mérkőzés állásán, így mi szállhattunk ki a vízből győztesként.