Nagyon nagyon köszönjük, hogy ilyen sokan látogattok ki hozzánk a meccsekre! Nagyon jó érzés hazai közönség előtt játszani Világliga Szuperdöntőt! Fantasztikus a hangulat a Duna Arénában!

Sajnos az elmúlt két nap nem egészen úgy alakult, ahogyan azt terveztük. Leginkább a tegnapi orosz mérkőzés nem. Az első napon nagyon összeszedetten és együtt játszottunk, azonban sajnos tegnap se elől, se hátul nem találtuk meg a közös hangot. Nagyon rossz érzés volt kintről figyelni a mérkőzést, az ember ilyenkor tehetetlennek érzi magát. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni tegnap a csapatnak egy góllal, blokkal vagy egy jó szóval. Viszont ma új nap van és biztosan tudom, hogy ma sokkal akaratosabbak leszünk a vízben. Azt is tudjuk, hogy a lényegi része most jön a meccseknek és hogy saját magunk önbizalma miatt szeretnénk ma nyerni a Kanada ellen. Biztosan ez is egy nehéz mérkőzés lesz, de ezért edzünk egész évben, hogy világversenyen ezeket megnyerjük. Ezeket a meccseket kell és lehet is élvezni!
Nagy magabiztossággal megyünk bele ebbe a mérkőzésbe, hiszen itthon vagyunk! Gyertek sokan szurkolni nekünk és biztassatok minket!

Szobatársamnak üzenem;
“Akár elhiszed, hogy képes vagy rá, akár nem, igazad lesz.”