A Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület vezetősége úgy döntött, hogy a 2019/2020-as szezonra való felkészülést utánpótlás csapataival idén rendhagyó módon a Balatonon kezdi meg csapataival. Részben az uszodahiány okozta nehézségek miatt, illetve a pozitívan ható környezetváltozásban történő edzésmunkára alapozta meg a döntést.

 

Több, mint 100 játékos és edzőik, oktatóik “költöztek” Balatonvilágosra erre a hétre. Az első napon szerzett tapasztalataikról, élményeikről Brávik Henriettával és Ábrahámovics Gáborral beszélgettünk.

 

A tegnapi nap az indulásról és beköltözésről szólt a gyerekeknek. Utunk során megálltunk Sárbogárdon egy úszóedzésre, majd 13.00 óra magasságában megérkeztünk a Balaton partjára. A szobák elfoglalása következett, ami nem bizonyult egyszerű feladatnak 96 lurkóval. A délután minden korosztálynak feladattal telt: a nagyobbak a vízilabda pályát készítettek elő a vízben, a kisebbek játszhattak, labdázhattak, a nagylányok pedig kipróbálták Verával a prevenciós tornát, a napot a vacsora elfogyasztása zárta. Sikeres napot tudhatunk magunk mögött, nagyszerű hétnek nézünk elébe.