A Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület utánpótlás leány gyermek csapata eltérően a többi csapattól nem Balatonvilágoson, hanem Mezőtúron kezdte meg felkészülését a következő szezonra, melyről Kardos Krisztinával beszélgettünk.
A 2005/2006-os leány csapat Mezőtúron kezdte meg augusztus 5-én a felkészülést. Napi két vízi edzés, szárazföldi tréning és elméleti foglalkozás szerepelt a programban. A kétkapus edzések remek felkészülési lehetőséget biztosítanak az augusztus 13-án kezdődő Túri Fullánkok Nemzetközi Vízilabda Fesztiválon való szerepléshez. Tavaly élményekkel teli hetet töltöttünk itt, most is már izgatottan várják a vetélytársakat/barátokat és a színes programokat, amikor példaképekkel találkozhatnak, élménybeszámolókat hallhatnak. 
A gyerekek hangulata, elszántsága, a remek körülmények (szinte korlátlan medencehasználat a strandon, kiváló vendéglátók, edzőpartnerek) és Dr. Sike József szakmai tudása – aki a csapatot augusztustól irányítja – szinte garantálja a szeptemberben kezdőd országos bajnokságban való sikeres szereplést.

All-focus