A mai napon elrajtolt a 2019/2020. évi Női Országos I. Osztályú Bajnokság is, melynek első fordulójában együttesünk a III. Ker. TVE otthonába utazott.

 

III. Kerületi TVE 11–12 Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics

Negyedek: 5-3, 2-4, 2-2, 2-3

Gólszerzők: Crittenden 5, Kisteleki 2, Illés 2, Rajkort 1, Petőváry 1; illetve Garda 3, Gurisatti 3, Mahieu 3, Horváth 2, Vályi 1.

 

A mérkőzést követően Mihók Attila így értékelte a teljesítményüket:

Kétféleképpen tudnám értékelni a mérkőzést. Az összecsapást megelőzően is azt hangsúlyoztam, hogy ne felejtsük el, kivel állunk szemben, mivel a III. Ker. TVE hiába számít újoncnak az OBI-ben, olyan rutinos játékosokkal rendelkeznek, akiknek a vízilabda a kisujjukban van és ezerszer bizonyítottak már hazai és nemzetközi színekben egyaránt. Abból a szempontból csalódott vagyok, hogy a fizikai képességeinket, előnyünket nem tudtuk érvényesíteni főképp a védekezésben. Az első félidőben ellenfelünk 100%-osan használta ki a gólhelyzeteit, ami azt jelenti, hogy a védekezésünk nem precíz és nem megfelelő. Csak részben sikerült az elképzeléseinket megvalósítanunk, ennek nem örülök, de sikerült megnyernünk a mérkőzést. Gratulálok az ellenfelünknek és a saját csapatomnak is, úgy gondolom, másnak sem lesz könnyebb dolga, mint nekünk volt.

 

Játékos szemmel Gurisatti Gréta is nyilatkozott:

0Ilyen mérkőzésre és szoros végkimenetelre számítottunk. Azt sajnálom, hogy a második félidőre nem jött ki a befektetett edzésmunkánk mennyisége. Ez alatt a 32 perc alatt ellenfelünk előnyben részesült a rutinosságuknak köszönhetően, nálunk pedig kijött, hogy jóval fiatalabb játékosokkal rendelkezünk. Eddig ez egyik szezon alatt sem volt ilyen sarkalatosan szembetűnő, annak tudom be, hogy az alapozásunknak még nincsen vége és külön nem készültünk még mérkőzésekre, a saját dolgunkkal foglalkoztunk.