A mai napon a máltai Exilis csapata ellen ugrottak vízbe az újvárosi lányok, ahol fölényes győzelmet sikerült aratniuk. Már csak a hazai gárda (SIS Roma) elleni mérkőzés választja el őket a csoportgyőzelemtől.

 

Exiles 5-21 Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics

Negyedek: 1-6, 2-3, 2-6, 0-6

Góllövők: Navarro 1, E. Diacono 3, Zammit 1; illetve Brezovszki 2, Sajben 1, Gurisatti 4, Horváth 3, Mahieu 1, Szabó 3, Garda 4, Vályi 2, Szellák 1

 

Nagyon jól éreztem magam a vízben. Jóval könnyedebb meccs volt a mai, mint a tegnapiak voltak, vagy akár amilyen a holnapi lesz. A kapott 5 gólnak nem örülök, lehetett volna kevesebb is, de a lőtt gólok számával nincsen probléma. Ennek ellenére tudtunk készülni a római csapat ellen, fejben már azon a mérkőzésen vagyunk. Minden taktikai elemet begyakoroltunk, bízom benne, hogy ez holnap meg fog látszani a vízben. A fiatalabb játékosok most jóval több lehetőséget kaptak, mellyel éltek is, az elvárásoknak megfelelően helyt álltak, a látottak alapján szerintem egy szorosabb meccsen is bevethetőek. Lelki fölényben lesz a szurkoló táborának köszönhetően a hazai csapat, de szerintem ez minket nem fog negatívan befolyásolni. Agresszív, kemény meccsre számítok holnap, illetve győzelemre.

 

 

 

 

 

Egyéb eredmény:

SIS Roma (ITA) 9–10 Kinef Kirishi (RUS)

 

Holnapi program:

2019. november 3.

10.00 ZV De Zaan (NED) – Exiles (MLT)

11.45 Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics (HUN) – SIS Roma (ITA)